Radio reclame

La Carihuela Radio is Doelgroep Radio met luisteraars in La Carihuela, Nederland en overal ter wereld waar Nederlanders wonen, werken en/of op vakantie zijn. Doordat wij 24/7 via internet uitzenden en te beluisteren zijn via onze website, de diverse radio app’s en radio sites die vermeld staan is ons bereik zeer groot. Om uw merk, bedrijf of instelling meer bekendheid te geven of uw bekendheid te vergroten is radioreclame het ideale medium. Ook kan een reclame campagne bestaan uit het aanvullen promoten van een evenement.

Bij een reclamecampagne op La Carihuela Radio kan uw reclamespot een aantal keren per week, dag of ieder uur worden uitgezonden. U kan zelf een bestaande of zelf te laten maken reclamespot aanleveren of wij kunnen dit voor u verzorgen. De door ons te laten vervaardigen reclamespot kan een standaard commercial zijn met een mannenstem, vrouwenstem of een combinatie van beide. Wilt u een aanvullende campagne voor een bepaalde periode zoals vooraf en/of in de feestweek op artiesten die bij u optreden extra te promoten, dan is de donut commercial het ideale medium. Deze donut commercial heeft een vrij in te spreken stuk waar evenementen extra gepromoot kunnen worden. Te denken valt aan speciale aanbieding, dag- of weekmenu aanbiedingen of het promoten van een op te treden artiest.

De volgende mogelijkheden kunnen wij u bieden:

  • Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door
  • Dit uur wordt mede mogelijk gemaakt door
  • Reclame spot met gesproken tekst
  • Reclamespot gezongen
  • Reclamespot gezongen en gesproken
  • Reclamespot gezongen, gesproken en gezongen (Donut commercial)
  • Logo plaatsing op Startpagina van lacarihuela-radio.com
  • Logo plaatsing op link pagina van lacarihuela-radio.com

Ook combinaties van bovenstaande opties zijn mogelijk

Wil jij ook zo’n super vette commercial als Het trefpunt?

Klik op onderstaande afbeelding, beluister de preview en neem daarna snel contact met ons op!

(Wil je de gehele commercial horen? Luister dan naar ons commercialblok na het tijdsignaal van ieder uur)

Hebben wij uw interesse gewekt, vul dan dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om voor een advertentie-campagne op het leukste radio station, La Carihuela Radio.

De met een * gemerkte velden zijn verplicht om in te vullen velden.

X