La Carihuela Radio is het nieuwe geluid voor La Carihuela, maar zeker ook voor Nederland en voor alle Nederlanders die elders in de wereld wonen. Om uw merk, bedrijf of instelling meer bekendheid te geven of uw bekendheid te vergroten is radioreclame het ideale medium. Ook kan een reclame campagne bestaan uit het aanvullen promoten van een evenement.

Bij een reclamecampagne op La Carihuela Radio kan uw reclamespot een aantal keren per week, dag of ieder uur worden uitgezonden. U kan zelf een bestaande of zelf te laten maken reclamespot aanleveren of wij kunnen dit voor u verzorgen. De door ons te laten vervaardigen reclamespot kan een standaard commercial zijn met een mannenstem, vrouwenstem of een combinatie van beide. Wilt u een aanvullende campagne voor een bepaalde periode zoals vooraf en/of in de feestweek op artiesten die bij u optreden extra te promoten, dan is de donut commercial het ideale medium. Deze donut commercial heeft een vrij in te spreken stuk waar evenementen extra gepromoot kunnen worden. Te denken valt aan speciale aanbieding, dag- of weekmenu aanbiedingen of het promoten van een op te treden artiest.

Hebben wij uw interesse gewekt, vul dan dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om voor een advertentie-campagne op het leukste radio station, La Carihuela Radio.

De met een * gemerkte velden zijn verplicht om in te vullen velden.

X